Ιστορικό

Η Μουσική Ακαδημία ARTE άρχισε τη λειτουργία της το Σεπτέμβρη του 2002 σαν η πρώτη Μουσική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κύπρο και είναι η μόνη εξειδικευμένη και αφιερωμένη αποκλειστικά στη Μουσική.
Προσφέρει τον κλάδο σπουδών: “Mουσικές Σπουδές (4 Έτη,Πτυχίο Μουσικών Σπουδών)” που είναι Αξιολογημένος-Πιστοποιημένος από το Σ.ΕΚ.Α.Π.  και  αναγνωρισμένος απο το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.
Διευθύνεται απο την Πίτσα Σπυριδάκι, που διακρίνεται για τη μακρόχρονη προσφορά της στον τομέα της σοβαρής, υπεύθυνης και συστηματικής μουσιικής παιδείας του τόπου. Έχει στο ενεργητικό της σειρά επιτυχιών, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό και πολυάριθμοι είναι οι μαθητές της που κέρδισαν διαγωνισμούς, υποτροφίες και εκπροσώπησαν την Κύπρο με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Το 1996, στη Γευνεύη της Ελβετίας, τιμήθηκε με το βραβείο International Grand Prix, Leader in Prestige and Quality.
Η Ακαδημία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο της σε όλους τους τομείς των εργασιών της και προσφέρει μια σφαιρική μουσική παιδεία, καλύπτοντας τους τομείς της εκτέλεσης, σύνθεσης, μουσικής παιδαγωγικής και ακαδημαϊκής μελέτης της μουσικής.
Στελεχώνεται από διαπρεπείς μουσικούς και εκπαιδευτικούς  και έχει καλλιτεχνικό σύμβουλο τον διακεκριμένο μουσικό Μαρτίνο Τιρίμο.
Follow Us
Opening Hours

Mon-Fri: 8 AM – 5 PM

Address

Μουσική Ακαδημία ARTE
Αναστασίου Λεβέντη 34–36
Λευκωσία 1097
Κύπρος